Ne prljaj. Nemaš izgovor!

Društveno odgovorna kampanja„Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koja predstavlja jedinstvenu inicijativu kompanija SBB, United Group Fondacije i Total TV-a, pokrenuta je ove godine sa ciljem odgovornog ponašanja prema životnoj sredini. Jer, čistoća naše zemlje zavisi od svih nas!

U toku kampanje koja ima za cilj da ukaže na neophodnost promene svesti i ponašanja svih nas u Srbiji, kako bismo živeli u čistoj sredini, biće očišćene lokacije na kojima se ljudi najčešće okupljaju - pešačke zone, parkovi, platoi i površine ispred zgrada. Na ovaj način, nastojaćemo da sopstvenim primerom ukažemo kako je moguće živeti u ulicama bez đubreta, parkovima i igralištima bez konzervi.

Svoj doprinos podizanju svesti o očuvanju sredine, dale su i brojne poznate ličnosti, koje su kroz motivacioni video poslale poruku za čistiju i lepšu zemlju. Jer, đubretu je mesto u kanti. Ne pored kante, ne u parku pored klupe ili školskom dvorištu.

Našu inicijativu podržali su: Nikola Đuričko, Dejan Cukić, Ana Stanić, Dejan Lutkić, Jelena Blečić, Miloš Maksimović... Sve aktivnosti u okviru kampanje “Ne prljaj. Nemaš izgovor!” dostupne su na FB stranici.

Pozivamo sve građane, predstavnike lokalnih samouprava, ličnosti iz javnog života da se pridruže inicijativi i daju svoj doprinos čistijem i lepšem okruženju. Ono što je potrebno da uradimo je vrlo jednostavno - da ne prljamo i mislimo o sredini u kojoj živimo.

Jer za prljanje ne postoji izgovor!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv