IDJTV нов канал и апликација

Новиот музички канал IDJTV започнува со емитување од 15 Ноември.

Гледајте ги 24/7 своите омилени спотови од домашната музичка сцена, изведувачи и различни емисии.

Кога и да посакате можете да уживате во одличните музички содржини и да ја следите програмата на IDJTV со апликацијата IDJapps. Бесплатно преземете IDJApp и користете ја на сите ваши уреди, на IOS и Android платформи. Лесно пристапете му на најголемиот каталог на домашната музика на едно место и бидете секогаш во тек со најдобрите спотови и музика!

Програмската позиција на каналот IDJTV e 19.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk