Новогодишни подароци за наши корисници

Новогодишната магија започна! Празниците се време на подароци во кој, како и претходните години, сакаме да ги израдуваме нашите корисници. Од 15 декември до 15 јануари ви подготвивме посебни изненадувања.

Ви подаруваме дополнителни дигитални и HD канали, кои до сега не ги имавте во вашите пакети. Но тоа не е се. Оваа година ги отвораме и каналите HBO за корисници кои ги немаат во својот пакет! Можете да ги активирате со јавување во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000 или преку нашиот е-маил contact@totaltv.mk.

Ви посакуваме добра забава и среќни празници!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk