Nova serija na HBO-ju!

banner hbo

Spremljajte serijo Taboo, v kateri Tom Hardy igra vlogo britanskega pustolovca, ki se vrne iz Afrike. V žepu ima 14 diamantov, v srcu pa gorečo željo po krvavem maščevanju svojega očeta. Vsak petek ob 20.00 na HBO-ju!


Temačno nadrealistična serija Taboo spremlja pustolovca Jamesa Keziaha Delaneyja, moža, ki je bil na koncu sveta in se v domovino vrne nepovratno spremenjen. Potem ko so mislili, da je mrtev, se iz Afrike vrne v London, kjer je podedoval, kar je ostalo od mogočnega očetovega ladijskega imperija. Rad bi na novo začel življenje, vendar je očetova zapuščina strupeno darilo. Sovražniki prežijo za vsakim vogalom in James se mora znajti na čedalje bolj zapletenem ozemlju, da bi se izognil smrti. Obdajajo ga zarote, umori in izdaje, temačna družinska skrivnost pa se razkrije v vnetljivo zgodbo o ljubezni in nezvestobi.


Izvršni producenti serije so Ridley Scott, Steven Knight in Tom Hardy; avtor zgodbe je Steven Knight v sodelovanju s Tomom Hardyjem in njegovim očetom Edwardom »Chipsom« Hardyjem.


Novi deli so na sporedu vsak petek ob 20.00.

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo na brezplačni številki 080 45 67 in iz tujine na +386 1 81 00 253.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info.si@totaltv.tv