Platiša štedi i vreme i novac!

Kompanija SBB je prva u Srbiji koja je uvela inovativnu uslugu za sve svoje korisnike - direktno izmirenje Total TV računa (Direct debit) sa tekućeg računa korisnika i to uz Platišu. Sve što je potrebno jeste da podnesete zahtev za kreiranje ovlašćenja i ne morate više svoje slobodno vreme da trošite čekajući u redovima.

Ovakav način plaćanja je najzastupljeniji u Evropi i dostupan je svim fizičkim licima u Srbiji, koji su korisnici Total TV-a. Lako i brzo, nakon popunjavanja ovlašćenja, na bilo kom prodajnom mestu SBB-a, naši agenti u vaše ime prosleđuju ovlašćenje matičnoj banci na overu.

Platiša je siguran način plaćanja jer je pod kontrolom Udruženja banaka Srbije i poslovnih banaka koje učestvuju u sistemu.* Možete u potpunosti kontrolisati zaduženja svog računa ali i otkazati ovu uslugu u svakom trenutku, u svojoj matičnoj banci. Platiša je potpuno besplatan način plaćanja, jer se sve uplate vrše bez provizije.

Korisnici Platiše svakog meseca imaju uvid u iznos zaduženja. Svakome ko želi dostavljamo račune, a omogućeno je i aktiviranje e-računa, odnosno slanje računa e-mejlom.

Uz Platišu ne morate svakog meseca da mislite na plaćanje računa. Nakon davanja ovlašćenja, računi će po automatizmu biti izmireni.

Uz Platišu štedite i vreme i novac!

*Spisak banaka koje učestvuju u sistemu: UniCredit, Banca Intesa, Raiffeisen banka, Poštanska štedionica, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Alpha banka i Erste banka.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv