Budite dio novog doba uz najsavremeniju V2.0 platformu

Za desetogodišnjicu rada, Total TV je pokrenuo novu savremenu V2.0 platformu, koja će omogućiti svim korisnicima da budu dio novog doba u HD rezoluciji. Takođe, HD paket više neće postojati. Svi kanali iz ovog paketa od sada su u osnovnom paketu, bez ikakve doplate. Svi korisnici koji su do sada posebno plaćali HD paket više ga neće plaćati.

 Total TV korisnicima omogućava da prate digitalnu televiziju bilo gdje u Crnoj Gori. Na raspolaganju korisnicima uz novu cijenu od 10.95 eura mjesečno nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD kanalima, najbolji sport na Sport Klub HD kanalima, najbolji svjetski dokumentarci u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunskog kvaliteta. Pored toga, u ponudi je veliki broj slobodnih kanala koji se ne plaćaju. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 150 digitalnih i 30 HD kanala.

 Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućava praćenje različitih kanala istovremeno na više televizora. A uz D3GO aplikaciju omiljeni TV sadržaj dostupan je i van kuće, sa računara, tableta ili smart telefona.

 Uz posebnu rođendansku akcijsku ponudu, ušteda je još veća! Svi novi Total TV korisnici će moći da gledaju ukupnu Total TV ponudu sa preko 30 HD kanala uz prvu pretplatu za samo 1 cent. Uz potpuno besplatnu opremu i instalaciju, štedi se još dodatnih 40 eura! Uz akciju koja traje do 31. oktobra, svi novi korisnici će dobiti i filmski paket 6 meseci besplatno.

 Od 1. septembra Total TV ponuda biće bogatija za Cinestar Premier paket sa filmskim kanalima Cinestar Premier 1 i 2 u HD rezoluciji. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i bioskopskih hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile. CineStar TV Premiere 1 i 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

 Total TV - najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na montenegro@totaltv.tv