POP TV in Kanal A še naprej na voljo povsod po Sloveniji

pop tv kanal a banner

Priljubljena slovenska programa POP TV in Kanal A s Total TV še naprej na voljo na vseh platformah in povsod po Sloveniji. Sedaj tudi v HD kakovosti.

S storitvijo Total TV, ki je na voljo v vsakem kotičku Slovenije, bomo uporabnikom povsod po Sloveniji kljub ukinitvi oddajanja programov POP TV in Kanal A prek strešnih in hišnih anten s strani medijske hiše Pro Plus, še naprej omogočali nemoteno spremljanje najljubših televizijskih vsebin. Od 5. decembra dalje nove uporabnike čakajo praznične ugodnosti.

Novi naročniki lahko kjerkoli v Sloveniji prek satelitske televizije TOTAL TV po akcijski ceni 14 evrov prvih 6 mesecev spremljajo več kot 200 televizijskih programov, ki med drugimi vključujejo tudi POP TV in Kanal A v visoki resoluciji (HD). Storitev je mogoče namestiti kjerkoli, na posamezni priključek pa lahko uporabniki vežejo kar štiri televizijske sprejemnike. Namestitev opreme bo za naročnike brezplačna, ob tem pa bo prvi mesec za 0 evrov mogoč tudi prehod na višjo programsko shemo in s tem spremljanje dodatnih vsebin.

Ne odlašajte. Zgrabite priložnost in si uredite brezskrbno gledanje najbolj priljubljenih slovenskih in tujih programov še naprej.


Kontaktirajte nas:

  • prek brezplačne telefonske številke 080 45 67
  • prek elektronske pošte info.si@totaltv.tv
  • ob obisku najbližje poslovalnice


Lep pozdrav,

Vaš Total TV

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo na brezplačni številki 080 45 67 in iz tujine na +386 1 81 00 253.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info.si@totaltv.tv