ARENA SPORT kanali u ponudi Total TV-a

Dugo očekivani Arena Sport kanali postali su dijelom Total TV programske sheme!

Sadašnji i budući korisnici usluge Total televizije od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima obezbjeđujemo najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu! Od sada možete uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, italijanske, francuske, hrvatske, srbijanske, Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima.

Arena Sport 1 kanal bit će dostupan u okviru TOTAL TV paketa u standardnoj rezoluciji, dok će Arena Sport 2, 3 i 4 biti u posebnom paketu.

Sa zadovoljstvom obavještavamo korisnike da će svi Arena Sport SD kanali biti promotivno pušteni svim korisnicima TOTAL televizije do kraja maja 2017. godine.

Arena Sport kanali u okviru Total TV televizije biće dostupni na sljedećim pozicijama:

Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Total TV-a. Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za  uslugu TOTAL TV paketa, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno. Ponudom Arena Sport kanala Total TV postaje jedinstvena i prepoznatljiva sportska TV platforma u BiH.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba