Prva World и Prva Kick во понудата на Total TV

Сите љубители на драмски и акциони содржини ќе ги израдува информацијата дека од 29. ноември каналот Prva World, a од 23. декември и каналот Prva Kick, ќе бидат дел од пакетот на Total TV.

Каналот Prva World е дестинација на возбудливи и најгледани серии на регионалната и странската продукција, наменет на сите кои уживаат во љубавни  и драмски приказни.

Каналот Prva Kick ќе емитува содржини наменети на љубители на адреналинот, акциони филмови и содржини со елементи на борби, автомобилски потери и возбудливи пресметки, што посебно ќе го израдува машкиот дел од публиката.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk