PIKABOO - ДЕТСКИ КАНАЛ ОД 4. ДЕКЕМВРИ

Од 4.12. детскиот канал Pikaboo го носи новиот обоен свет на нашите најмлади гледачи. Pikaboo нуди широк спектар од наградуваните цртани филмови. Помеѓу нив е и едно од најголемите изненадувања што се појави на YouTube во изминатите неколку години - песничката "Пилиња", отсега и како цртана серија.

Каналот ќе биде достапен во понуда на Total TV. Нашиот нов член на групацијата, детскиот канал PIKABOO, е локализиран на 5 јазици во регионот - српски, хрватски, словенечки, македонски и албански.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk