Program Epic drama HD del ponudbe Total TV

epic drama

Total TV svojo programsko shemo 23. 12. 2017 bogati s še enim odličnim televizijskim programom - Epic drama HD, ki bo ponujal najnovejšo in najkakovostnejšo vsebino. Program smo dodali v razširjeno shemo Total TV 2, na programsko mesto 47.


Na svoj račun bodo prišli ljubitelji zgodovinskih dram, saj bodo imeli dostop do največje zbirke priznanih in zanimivih serij različnih žanrov, ki vključujejo kriminalke, klasično literaturo, politiko in moč, zgodovino, vojne, akcijo, pustolovščine, resnično zgodovino in fantazijo. Ob začetku oddajanja kanala Epic Drama si bodo gledalci lahko ogledali priljubljene serije, kot so:

Miniaturistka (The Miniaturist, 3 x 60, The Forge v koprodukciji z Masterpiece)
Priredba mednarodno uspešnega romana Miniaturistka Jessie Burton, prevedenega tudi v slovenščino, je razkošen zgodovinski triler, ki pripoveduje zgodbo o hiši, kjer se pod razkošno lepoto in bogastvom skrivajo prepovedane strasti in nevarne skrivnosti. Leta 1686 18-letna Nella Oortman potrka na vrata velike hiše v najbogatejši amsterdamski soseski. Polna upanja in sanj je pripotovala iz mirnega podeželja, da bi začela novo življenje kot žena vplivnega trgovca Johannesa Brandta. Toda namesto Johannesa jo pričaka njegova hladna sestra Marin in Nella hitro ugotovi, da pri Brandtovih nič ni tako, kot se zdi.

V družbi sovražnika (Close to the Enemy, 7 x 60)
Nevarna tekma s časom... Zgodba se odvija v bombardiranem Londonskem hotelu po drugi svetovni vojni, kjer spremljamo obveščevalnega častnika, stotnika Calluma Fergusona. Njegova zadnja naloga je, da zajetega nemškega znanstvenika Dietra prepriča, da začne delati za britanske letalske sile, ki se jim mudi z razvojem reaktivnega motorja. Začenja se hladna vojna, zato mora Britanija svojim oboroženim silam čim hitreje posredovati najnovejšo tehnologijo. Callum za prepričevanje Dietra, naj dela za Britance, uporabi nekonvencionalne metode in med njima se na koncu splete prijateljstvo, vendar pa ni vse tako, kot se zdi. Skozi serijo Callum sreča še veliko drugih likov, katerih zgodbe se prepletajo, ko se po vojni trudijo znova zgraditi svoja življenja in živeti naprej.

Vas (The Village, sezona 1-2)
Epska družinska saga se dogaja v hribih čudovitega okrožja Peak v angleškem Derbyshiru medtem ko se odvija zgodba o zgodovini 20. stoletja. Pomembni zgodovinski dogodki, spremembe, napredek in premik v nacionalni identiteti so predstavljeni skozi zgodbo vasi. V središču dogajanja so življenja vaščanov (otroci, učitelji, kmetje, lastnik tovarne, pastor, plemstvo). Prva sezona predstavi prva leta 1. svetovne vojne, ki jih vidimo skozi oči starca Berta Middletona. Njegova življenjska zgodba in glas delujeta kot hrbtenica pripovedi, ko razmišljamo o tem, kdo mislimo, da smo in zakaj. Zgodovina brez razmišljanja; zgodovina kot sedanjost, ki je predstavljena pogumno, izjemno podrobno in živopisno.

Detektivka Fisherjeva (Miss Fisher’s Murder Mysteries, sezona 1-3)
Zanimiva in razkošna serija, v kateri nastopa nagrajena gledališka in filmska igralka Essie Davis kot prikupna in ugledna gdč. Phryne Fisher. Detektivka se sprehaja po stranskih ulicah, obiskuje džez klube in čudovite vile v 1920-ih ter se s svojo pištolo z držalom iz biserovine in ostrim umom bori proti krivici. Za sabo pušča vrsto oboževalcev in ta povsem sodobna junakinja uživa v življenju in vznemirjenju, medtem ko rešuje vse vrste skrivnosti. Pomagajo ji prijazna služkinja Dot, malce nejevoljni inšpektor Jack Robinson in teta Prudence. Detektivka Fisherjeva je klasična kriminalna serija.

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo na brezplačni številki 070 700 700 in iz tujine na +386 1 81 00 253.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info.si@totaltv.tv