Нови епизоди на Кефалицa на Top канал

Од понеделник, 9.04. започнуваат со емитување новите епизоди наКефалицa на TOP канал!

Во детскиот свет постојат одговори на сите прашања .Тие се умни, оригинални, понекогаш романтични,

духовити, но секогаш искрени.

Дознајте колку е фасцинантен детскиот свет и колку е неверојатен начинот на кој децата размислуваат, ги поврзуваат

нештата и даваат одговори на прашања кои понекогаш и нас возрасните не тераат на размислување.

Новите мали Кефалици ве чекаат секој работните денови во 8:25 и во викенди во 12:10.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk