Статистика на сите натпревари на EON

На сите страствени љубители на спортот, EON им овозможи нова Sports Mode опција!Sports mode опцијата за почеток ќе биде активна на сите канали што ќе го емитуваат најголемиот фудбалски настан оваа година, па фановите веќе на 14 јуни во 17 часот ќе можат да ја следат првата средба (Русија-СаудискаАрабија) и да пристапат до статистичките податоци за мечот.

Следете ги сите мечеви на претстојниот Мундијал во Русија, бидете во тек со сите детали, проверувајте ги статистиките и резултатите од сите натпревари без оглед дали натпреварот е веќе одигран.

Sports Mode постепено ќе се воведува и во наредниот период ќе биде достапен и на други канали и ќе биде активен во рамките на други спортски настани со едноставно кликнување на копчето со ознака „Stats.“

Опцијата „Stats“ можете да ја користите и на вашите компјутери, мобилни телефони и таблети. Доколку сеуште не сте, пријавете се за EONна (02) 30 63 000 и веднаш почнете да уживате во врвните спортски и сите други содржини – каде и да сте!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk