Новогодишен подарок: Ги отклучуваме сите канали!

И оваа година, во тек на божиќните и новогодишните празници, ќе ги отклучиме сите канали од 15 декември до 15 јануари.

Празниците се време на сплотеностзаедништвои семејна атмосфера во секој дом, а Total TV е тука да биде дел од секое семејство. Затоа и оваа година ја продолжуваме нашата празнична традиција.

Во голем избор на насловите на каналот HBO ќе можете да уживате со активирање на овој канал преку порталот MOJ TOTALTV, додека сите останати канали кои ги немате во тековните пакети ќе бидат автоматски отворени.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk