Februar, mesec otključanih hit naslova u SBB Video klubu

Dobra vest za sve Total TV korisnike – od 1. do 28. februara uživajte u najvećem Video klubu u zemlji sa čak 12 otključanih kataloga i više hiljada dostupnih naslova.

Na raspolaganju je bogata ponuda domaćih i stranih filmova, blok-bastera i omiljenih serija, među kojima su TOP sa najgledanijim domaćim serijama (Ubice mog oca, Žigosani u reketu), zatim katalozi sa velikim brojem popularnih filmova i serija kao što su Pickbox (serije Vikinzi i Agata Kristi: Ubistvo po abecedi), Epic Drama (serija Agent), CineStar Premiere Plus (filmovi Zakon Nasilja i Velika igra) i AXN, Zauder sa sadržajem za odrasle, NG + (Predatori), tinejdžerski Vavoom (takmičenje Amerika ima talenat), dečiji Pikaboo, Minimax, My Baby TV i novi sadržaj za decu Hopster.

Kompletan sadržaj moći ćete da gledate putem EON aplikacije na laptopu, tabletu ili telefonu, kad god poželite. U Video klubu naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom uređaju, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van nje preko EON aplikacije.

Kompletan otključan sadržaj biće dostupan svim Total TV korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj SBB naloga.

Dovoljno je da pristupite Video klubu i uskočite u najbogatiji sadržaj do sada!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv