Hopster aplikacija i crtaći - nova ponuda za roditelje i decu

Vodeća platforma za zabavu i učenje, Hopster, postala je deo ponude Total TV-a. Video klub u okviru EON aplikacije je bogatiji za više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova, dok je na raspolaganju i specijalizovana interaktivna aplikacija za decu uzrasta od 2 do 6 godina.

Hopster je mesto na kojem našim najmlađima učenje postaje zabava, kroz proverene sadržaje lokalizovane na srpski jezik, kojima ćete decu rado prepustiti. Pored 20 pažljivo odabranih crtanih filmova u okviru Video kluba, kao što su Pepa prase, Teletabisi ili Priče iz kućice na drvetu, aplikacija za mobilne uređaje nudi brojne edukativne igrice i omiljene dečije pesme.

„Danas, kada sve više dece odrasta uz TV i pametne uređaje, važno je ponuditi im ne samo raznovrstan i zabavan program, već pre svega sadržaj koji će ih edukovati i zadržati pažnju. Hopster upravo to i nudi. Ovim partnerstvom najmlađim gledaocima donosimo visokokvalitetne i pažljivo birane naslove, kao i novo digitalno igralište sa interaktivnim sadržajem sa kojim će biti potpuno bezbrižni, i koji će im usaditi želju za učenjem tokom celog života.“ – izjavila je Jovana Lukić, direktorka PR komunikacija kompanije SBB.

Tokom februara Hopster katalogu u okviru Video kluba mogu besplatno da pristupe svi Total TV korisnici EON aplikacije putem Moj SBB korisničkog naloga, dok će Hopster aplikacija biti na raspolaganju besplatno korisnicima tokom 3 meseca, do 30. aprila. Nakon isteka promo perioda, Hopster će biti uključen korisnicima Total TV Premium paketa preko EON aplikacije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv