Nove sezone i hit naslovi u martu, u Video klubu preko EON aplikacije

Najveći Video klub u zemlji sa čak 12 kataloga i 14.000 naslova, u martu postaje bogatiji za nove sezone hit serija.

Iskoristite mogućnost da u okviru kataloga Top na jednom mestu pogledate svih 20 epizoda prve sezone popularne domaće serije Žigosani u reketu. 

Za sve ljubitelje istorijskih priča tu je – Poldark. Radnja ove britanske istorijske serije smeštena je u 18. veku i prati Rosa Poldarka koji se vraća  kući nakon američkog revolucionarnog rata i obnavlja svoj život novim poslovnim poduhvatima. Sve epizode ove popularne serije možete pogledati u katalogu Epic Drama.

U Video klubu lako možete iz Velike Britanije da se prebacite u brutalni i misteriozni svet Vikinga. U katalogu Pickbox očekuje vas premijerno peta sezona popularne serije Vikinzi, koja prikazuje Ragnara Lothbroka, ratnog Vikinga i farmera koji žudi da istraži i napadne udaljene obale preko okeana.

Korisnici Total Extra i Premium paketa Video klub katalogu mogu pristupiti preko EON aplikacije na mobilnim uredjajima (telefonu, tabletu ili racunaru).

Naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van nje preko EON aplikacije.  

Pristupite opciji Video klub i uživajte u svim pogodnostima koje ovakav način gledanja sadržaja donosi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv