Novi, atraktivan sadržaj u Video klubu u aprilu

Novi, atraktivni naslovi od aprila su dostupni korisnicima EON platforme! 

Nastavak serije Žigosani u reketu već obećava zanimljive zaplete, a ako želite prvi da ih saznate, potražite ih u našem Video klubu i pretpremijerno pogledajte. U istom katalogu, Nova S, mnoge će obradovati i finalna sezona serije Potpredsjednica, kao i nova sezona svjetski popularne serije Milijarde.

Cinestar TV Premiere Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, kao što su Klub zadovoljnih žena, gdje će vam nevjerovatne oskarovke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Avanturistički film Osloni se na Petea privući će široku publiku, a za ljubitelje horora tu je nastavak uspješnog hita, pod nazivom Stranci: Plijen u noći. Crtani film Čudovišta iz moje porodice, sigurni smo, okupit će cijelu porodicu u avanturi života i putu do porodične sreće porodice Wishbone, koji su otežani zamkama i oštrim zubima. Djecu će obradovati i novi naslovi u Hopster katalogu.

U Video klub stižu novi crtići i u Pikaboo katalog. Katalog National Geographic također donosi nove naslove, Epic drama premijeru serije Versailles a AXN nove sezone Absentia i Rookie.

Za sve koji nisu stigli još da istraže cijeli Pickbox katalog, izdvajamo i preporučujemo hit serije Tajna u njenim očima, Agenti Shield-a  i Tijelo je dokaz.

Sve što vam preostaje je da uđete u Video klub i izaberete sadržaj za sebe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba