Нова Акција на Тотал ТВ

249 денари месечно за нови претплатници.

До 30.06.2019 година, Тотал ТВ на своите нови претплатници им овозможува по промотивна цена од 249 денари месечно, да следат преку 220 канали. Промотивната цена важи за претплатниците кои ќе одберат пакет Екстра или пакет Премиум. По завршувањето на промотивниот пакет, претплатниците продолжуваат да го следат избраниот пакет по редовна цена.

Сите нови претплатници ќе добијат поволност бесплатно да следат ТВ програми и преку ЕОНапликацијата, а бесплатно ќе ги добијат и 31 канал од Пинк пакетот.

Новата промоција на Тотал ТВ предвидува и бесплатна инсталација на опремата и бесплатно сервисирање.

Понудата на пакетите и каналите можете да ја погледнете тука.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk