Još više sadržaja u Video klubu stiže u maju

Maj smo takođe rezervisali za nove, atraktivne filmove, serije i nove epizode poznatih serija, koji su dostupni korisnicima EON platforme, preko EON mobilne aplikacije, na tabletu, telefonu ili računaru.

Atraktivna serija Slatke male lažljivice: Perfekcionisti, koja je privukla publiku pre svega mlađih generacija dobija svoj nastavak u novim epizodama. Isti katalog, HBO, donosi nam i dva blokbastera, Alfa i Teška vremena u El Rojalu, koji uz jaku glumačku ekipu sa Džef Bridžisom, Sintijom Erivo, Dakotom Džonson obećava dobru zabavu za sve ljubitelje krimi priča, misterije i drame na jednom mestu.

Pickbox nam i ovog puta donosi sjajne serije. Triler Rivijera prati priču Džulije Stajls, koja otkrivši da je način života njene porodice finansiran krvlju pokušava da zaštiti sebe i svoje voljene. U seriji Dijamanti moćni šef krijumčara dijamanata upravlja porodicom nesrećno nastradalog krijumčara i uvodi ih u opasan svet. Neće vas ostaviti ravnodušnim ni Crne udovice, tri žene koje će morati da objasne policiji eksploziju čamca u kojoj njihovi muževi gube živote. U drami Meri ubija ljude dr Meri Haris uz redovan posao lekara u hitnoj službi, na crno radi kao anđeo smrti i izvodi nezakonita potpomognuta samoubistva na smrtno bolesnim pacijentima. Meri uspešno izbegava zakon, posao cveta, a njen dvostruki život postaje sve komplikovaniji.

Katalog Epic drame obogaćen je dramom iz tri dela, Berlinski vukovi, pričom o prijateljstvu, ljubavi i izdaji u posleratnom Berlinu. Serija je ponosni vlasnik Emi nagrade za najbolju mini TV seriju. Pored toga, osvojila je razne nagrade na nemačkoj dodeli TV nagrada, kao i na festivalu u Monte Karlu.

Cinestar TV Premier Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, kao što su komedija Tuli, u kojoj mlada majka Marlo (Šarliz Teron) jedva preživljava dane sa svoje troje dece. Kada joj brat unajmi dadilju, vezuje se za devojku koja je puna pažnje i iznenađenja. Kriminalistički i SF film Hotel Artemis zaokupiće vam pažnju u borbi private policije i demonstranata, čiji je jedini zahtev čista voda. A u sred ovog haosa odvija se i neuspela pljačka banke.

U okviru Pikaboo kataloga, deca će uživati u svim epizodama Maše i medveda, a nove epizode serije Specijalci čekaju vas u AXN katalogu.

Sve ovo i još više od 14.000 drugih naslova na raspolaganju vam na EON platformi. Sada još samo pripremite kokice, uđite u Video klub i odaberete šta ćete prvo da gledate.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv