Još više sadržaja u Video klubu stiže u maju

Maj smo takođe rezervisali za nove, atraktivne filmove, serije i nove epizode poznatih serija, koji su dostupni korisnicima EON platforme, preko EON mobilne aplikacije, na tabletu, telefonu ili računaru.

Atraktivna serija “Slatke male lažljivice: Perfekcionisti“, koja je privukla publiku prije svega mlađih generacija dobija svoj nastavak u novim epizodama. Isti katalog, HBO, donosi nam i dva blockbustera, „Alfa“ i „Teška vremena u El Royalu“, koji uz jaku glumačku ekipu sa Jeff Bridgesom, Cynthiom Erivo, Dakotom Johnson obećava dobru zabavu za sve ljubitelje krimi priča, misterije i drame na jednom mjestu.

Pickbox nam i ovog puta donosi sjajne serije. Triler “Riviera” prati priču Julije Stiles, koja otkrivši da je način života njene porodice finansiran krvlju pokušava da zaštiti sebe i svoje voljene. U seriji “Dijamanti” moćni šef krijumčara dijamanata upravlja porodicom nesrećno nastradalog krijumčara i uvodi ih u opasan svijet. Neće vas ostaviti ravnodušnim ni “Crne udovice”, tri žene koje će morati da objasne policiji eksploziju čamca u kojoj njihovi muževi gube živote. U drami “Mary ubija ljude” dr. Mary Harris uz redovan posao ljekara u hitnoj službi, na crno radi kao anđeo smrti i izvodi nezakonita potpomognuta samoubistva na smrtno bolesnim pacijentima. Mary uspješno izbjegava zakon, posao cvjeta, a njen dvostruki život postaje sve komplikovaniji.

Katalog Epic drame obogaćen je dramom iz tri dijela, „Berlinski vukovi“, pričom o prijateljstvu, ljubavi i izdaji u poslijeratnom Berlinu. Serija je ponosni vlasnik Emmy nagrade za najbolju mini TV seriju. Pored toga, osvojila je razne nagrade na njemačkoj dodjeli TV nagrada, kao i na festivalu u Monte Carlu.

Cinestar TV Premier Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, kao što su komedija “Tully”, u kojoj mlada majka Marlo (Charlize Theron) jedva preživljava dane sa svoje troje djece. Kada joj brat unajmi dadilju, vezuje se za djevojku koja je puna pažnje i iznenađenja. Kriminalistički i SF film “Hotel Artemis” zaokupit će vam pažnju u borbi privatne policije i demonstranata, čiji je jedini zahtjev čista voda, a u sred ovog haosa odvija se i neuspjela pljačka banke.
U okviru Pikaboo kataloga, djeca će uživati u svim epizodama Maše i medvjeda, a nove epizode serije “Specijalci” čekaju vas u AXN katalogu.
Sve ovo i još više od 14.000 drugih naslova na raspolaganju su vam na EON platformi. Sada još samo pripremite kokice, uđite u Video klub i odaberete šta ćete prvo da gledate.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba