Još više kanala našim korisnicima

Našim korisnicima Total TV platforme u periodu od 15. maja do 15. avgusta 2019. godine, otključavamo dodatne TV kanale iz ponude. To znači da će građani imati prilike da uživaju u programu više od 125 kanala, od kojih je preko 37 u HD rezoluciji. Pored ovoga, dostupno im je preko 14.000 popularnih naslova u Video klubu preko EON mobilne aplikacije, koji neprekidno raste.

Ljubitelji serijskog i filmskog programa pored postojećih domaćih hit serija kao što su „Žigosani u reketu“ i “Ubice mog oca”, među otključanim sadržajima mogu da prate najtraženije i najgledanije naslove kao što su “Poldark”, “Dijamanti”, “Vukovi Berlina” “Rivijera” kao i druge ekskluzivne filmove, serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, CineStar TV Premiere HD, Pickbox, National Geographic +, Hopster i drugi.

U velikom izboru HBO naslova korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog paketa putem portala Moj SBB, dok će svi ostali kanali biti automatski otključani.

Za korisnike Total TV Maximum i Premium paketa, pripremili smo poseban katalog sa dodatnim atraktivnim naslovima. Svakog 15og u mesecu, tokom promotivnog perioda katalog će biti obogaćen sa 10 novih filmova različitih žanrova.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv