Počinje sa emitovanjem SK Esports - TV kanal posvećen svetu esporta i video igara

Esports Balkan League, EU Masters, Epicenter Major, GG, Sa1na, Guh Sayian i Don - samo su neki od turnira i lica koja ćete moći da gledate na novom SK Esports kanalu.

Ljubitelji gejminga i esporta će konačno dobiti poseban TV kanal kakav zaslužuju, jer od 22. juna počinje sa emitovanjem Sport Klub Esports - televizija posvećena svetu esport takmičenja i video igara.

Sadržaj kanala će biti prilagođen gejmerima svih interesovanja i uzrasta, tako da gledaoci mogu da očekuju prenose najvećih evropskih i svetskih esport takmičenja, gejmplej popularnih domaćih strimera, kao i emisije zabavnog i informativnog karaktera.

Ljubitelje LoL takmičenja će posebno obradovati direktni prenosi svih mečeva Esports Balkan Lige, najvećeg regionalnog League of Legends takmičenja na Balkanu, kao i lokalizovani prenosi najvećih evropskih i svetskih turnira u igrama Counter Strike: Global Offensive i Dota 2.

Programskoj šemi će se priključiti i veliki domaći strimeri poput Miloša “Sa1na” Šainovića, Ivana “GUH Sayian” Ilića i Stefana “Donn” Stojiljkovića.

Slogan “VIŠE OD IGRE” opisuje samu veličinu ove moderne industrije. Gejming industrija je prošle godine prihodovala oko 116 milijardi dolara, što je više od muzičke (17 milijardi) i filmske (41 milijarda) industrije zajedno. Svetsko tržište je trenutno procenjeno na 2.4 milijarde ljubitelja gejminga, od čega čak 380 miliona prati takmičenja i esport sadržaj.

Esports Balkan Liga, kao jedno od najvećih regionalnih takmičenja, je do sada podelila preko 120.000 evra kroz nagradni fond, a svaku sezonu isprati preko 200.000 gledalaca.

Da je region plodno tlo za talentovane igrače svedoči prisutnost naših igrača širom Evrope i sveta, kao i uspeh domaće ekipe cr4zy (Valiance&CO), koja je trenutno među najboljih 20 CS:GO ekipa na svetu.

SK Esports je zajednički poduhvat kompanija Fortuna Esports i United Media i moći će da se gleda preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme, koja se sada može koristiti i van SBB mreže. SK Esports će, pored Srbije, biti dostupan i gledaocima u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv