Novi SK Esports kanal na Total TV!

Ljubitelji gaminga i esporta će od 22.6.  dobiti poseban TV kanal posvećen svijetu esport takmičenja i video igara - Sport Klub Esports na Telemachu.

Gledaoci mogu da očekuju prenose najvećih europskih i svjetskih esport takmičenja, gameplay popularnih regionalnih strimera kao i emisije zabavnog i informativnog karaktera.

Esports Balkan League, EU Masters, Epicenter Major, GG, Sa1na, Guh Sayian i Don - samo su neki od turnira i lica koja ćete moći da gledate na novom SK Esports kanalu.

Već od prvog dana moći ćete da uživate u direktnim prenosima posljednjeg velikog Dot 2 turnira pred The International jer će SK Esports ekskluzivno prenositi sve mečeve Epicenter Major takmičenja.

SK Esports je zajednički poduhvat kompanija Fortuna Esports i United Media i pored Bosne i Hercegovine, biće dostupan i gledaocima u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji.

Kanal SK Esports moći ćete pratiti u okviru Start paketa na EON i D3 platformi u HD formatu, a na Total TV platformi u okviru Start paketa na poziciji 185.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba