Ljeto u Video klubu bit će vrelo novog sadržaja

U susret ljetu, pripremili smo za vas još novih filmova i serija, a cjelokupan sadržaj dostupan je preko EON i D3 platformi.

Pickbox nam je odmah nakon svjetske premijere omogućio da uživamo u drugoj sezoni intrigantne serije Riviera. Serija je okarakterisana kao „jet set thriller“ i otkriva nam misterije u životima milionera iz Monte Carla. Djelo oskarovca Neil Jordana je zasluženo izazvalo mnoštvo pozitivnih kritika nakon prve sezone. U seriji Kardinal degradirani detektiv John Cardinal vraćen je na slučaj koji mu je upropastio reputaciju, kad se ispostavi da je sve vrijeme bio u pravu. S mladom partnerkom Lise Delorme  neumorno traga za serijskim ubicom. Pitanje je, ko krije tajnu?

HBO nam ovog juna donosi svjetski blockbuster, koji je izrodio dobitnika Oscara za najbolju mušku ulogu Rami Maleka, koji tumači neponovljivog Freddie Mercury-a u filmu Bohemian Rhapsody. Svi ljubitelji muzike i filma imaju priliku da uživaju uz biografsku priču koja prati nastanak i postojanje, po mnogima, najboljeg rok sastava svih vremena, grupu Queen. Nova sezona serije Nevine laži sa  Meryl Streep, Nicole Kidman i Reese Witherspoon startuje ovog juna na HBO kanalu. Saznajte koja od njih tri zna istinu i zašto tajne uvijek isplivaju na površinu.

Juni je rezervisan za još jednu premijeru na HBO katalogu. Serija Euforija je drama o odrastanju,  prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svijetu droge, seksa, traume i društvenih medija. Glumica i pjevačica Zendaya predvodi glumačku postavu.

Seriju Kraljevska bolnica možete pronaći u katalogu Epic Drama. Smještena na kraj 18. vijeka, u historijskom kontekstu potrešenom ekonomskom krizom i dolaskom liberalnih ideja Francuske revolucije, ovo je priča o Olayi, djevojci sa sela. Serija govori o savršenoj kombinaciji ljubavi, misterije i melodrame.

Cinestar TV Premier Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, komedijom Špijun koji me je šutnuo sa Milom Kunis and Kate McKinnon zajedno u kadru. Na najbolji mogući način kombinuju pamet jedne i nevjerovatnu spretnost druge, što im pomaže da uspješno završe započetu misiju. Sicario 2– Ratnik je nastavak akcionog hita iz 2015. godine, Benicio del Toro će ponoviti svoje uloge, dok će mu se pridružiti i Catherine Keener. Narko karteli počinju da trguju teroristima širom američko-meksičke granice i to je razlog zašto dolazi do eskalacije rata oko prevlasti u trgovini drogom.

U okviru AXN kataloga, očekuje vas prva sezona serije Obožavateljka, dok će mališani imati priliku da kroz  Pikaboo katalog uživaju u svim epizodama Maše i medvjeda.

Ovo je nekolicina od 16.000 više drugih naslova koji su vam na raspolaganju u Telemachovom Video klubu. Ostaje vam samo da odaberete vama omiljeno društvo, da se dobro zavalite u fotelju i uživate u serijama i filmovima ovog juna

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba