Leto u Video klubu biće vrelo novog sadržaja

U susret letu, pripremili smo za vas još novih filmova i serija, a celokupan sadržaj dostupan je preko EON i D3 platformi.

Pickbox nam je odmah nakon svetske premijere omogućio da uživamo u drugoj sezoni intrigantne serije Rivijera. Serija je okarakterisana kao „džet set triler“ i otkriva nam misterije u životima milionera iz Monte Karla. Delo oskarovca Nila Džordana je zasluženo izazvalo mnoštvo pozitivnih kritika nakon prve sezone. U seriji Kardinal degradirani detektiv Džon Kardinal vraćen je na slučaj koji mu je upropastio reputaciju, kad se ispostavi da je sve vreme bio u pravu. S mladom partnerkom Lisom Delorm neumorno traga za serijskim ubicom. Pitanje je, ko krije tajnu?

HBO nam ovog juna donosi svetski blokbaster, koji je izrodio dobitnika oskara za najbolju mušku ulogu Remija Maleka, koji tumači neponovljivog Fredija Merkjurija u filmu Boemska Rapsodija. Svi ljubitelji muzike i filma imaju priliku da uživaju uz biografsku priču koja prati nastanak i postojanje, po mnogima, najboljeg rok sastava svih vremena, grupu Queen. Nova sezona serije Nevine laži sa  Meril Strip, Nikol Kidman i Ros Viderspun startuje ovog juna na HBO kanalu. Saznajte koja od njih tri zna istinu i zašto tajne uvek isplivaju na površinu.

Jun je rezervisan za još jednu premijeru na HBO katalogu. Serija Euforija je drama o odrastanju,  prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svetu droge, seksa, traume i društvenih medija. Glumica i pevačica Zendaja predvodi glumačku postavu.

Seriju Kraljevska bolnica možete pronaći u katalogu Epic Drama. Smeštena na kraj 18. veka, u istorijskom kontekstu potrešenom ekonomskom krizom i dolaskom liberalnih ideja Francuske revolucije, ovo je priča o Olaji, devojci sa sela. Serija govori o savršenoj kombinaciji ljubavi, misterije i melodrame.

Cinestar TV Premier Plus katalog obogaćen je sjajnim naslovima, komedijom Špijun koji me je šutnuo sa Milom Kunis i Kejt Mekkinon zajedno u kadru. Na najbolji mogući način kombinuju pamet jedne i neverovatnu spretnost druge, što im pomaže da uspešno završe započetu misiju. Sikario 2 – Ratnik je nastavak akcionog hita iz 2015. godine, Benisio Del Toroće ponoviti svoje uloge, dok će mu se pridružiti i Ketrin Kiner. Narko karteli počinju da trguju teroristima širom američko-meksičke granice i to je razlog zašto dolazi do eskalacije rata oko prevlasti u trgovini drogom.

U okviru AXN kataloga, očekuje vas prva sezona serije Obožavateljka, dok će mališani imati priliku da kroz  Pikaboo katalog uživaju u svim epizodama Maše i medveda.

Ovo je nekolicina od 16.000 i više drugih naslova koji su vam na raspolaganju u SBB-ovom Video klubu. Ostaje vam samo da odaberete vama omiljeno društvo, da se dobro zavalite u fotelju i uživate u serijama i filmovima ovog juna.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv