Odklepamo vse programe

odprti programi - julij 2019

Ponovno premikamo meje, saj smo za vse svoje uporabnike do 31. 8. 2019 odklenili vse programe in Video klub v aplikaciji EON!

Telemach, operater z največjim številom TV-naročnikov v Sloveniji*, znova razveseljuje! Na dopustu ali počitnicah ali med odmorom se sprostite z nami ob več kot 120 programih, od katerih jih je več kot 40 v ločljivosti HD. Če boste želeli uživati v izjemni ponudbi paketa HBO Premium, boste morali paket aktivirati prek portala Moj Telemach, vsi ostali programi bodo odklenjeni samodejno.

Poleg tega lahko v aplikaciji EON kadarkoli izberete enega od 16.000 priljubljenih naslovov iz kataloga Video kluba, ki neprestano raste. V katalogu HBO OD so na voljo po vsem svetu priljubljene serije, kot so Černobil, Deklina zgodba, Majhne laži, Evforija, Španska princesa, Viktorija, katalog Pickbox pa nudi serije Cardinal, Krogle in Riviera. V katalogu CineStar Premiere Plus vas čakajo še filmi Sicario 2: Vojna brez pravil, Načrt za pobeg, Vohun, ki me je nategnil, in na tisoče drugih.

*Trditev temelji na Poročilu o razvoju trga elektronskih komunikacij za četrto četrtletje 2018 Agencije za komunikacijska omrežja in storitve RS z dne 10. 4. 2019.

Vsebine VOYO niso vključene v promocijsko ponudbo. Aktivacijo HBO Premium paketa in aplikacije EON si lahko uredite preko portala moj.telemach.si.

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo na brezplačni številki 070 700 700 in iz tujine na +386 1 81 00 253.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info.si@totaltv.tv