AMC katalog od sada u Video klubu

Avgust u Video klub donosi potpuno novi, AMC katalog sa svetski poznatim serijama. AMC je jedina kablovska mreža koja je dobila Emmy® nagradu za najbolju seriju, čak četiri godine zaredom za „Mad Men” i šest nagrada za seriju “Breaking Bad”. Svi ljubitelji kvalitetnih serija uživaće uz dva spektakularna naslova, serije Teror i Nosferatu.

Prva sezona Nosferatu govori o vozaču, Čarliju Manksu, koji je skoro čitav vek krstario sporednim gradskim uličicama i mamio decu da ih poveze, uzimajući njihove duše, dok je istovremeno napuštao čudovišta koja je stvorio u zastrašujućem drugom svetu zvanom Božićna zemlja.

Dugo očekivana druga sezona serije Teror stiže nam premijerno na male ekrane u četvrtak, 15. avgusta u 22:00 na kanalu AMC, a odmah zatim i u Video klub katalog. Nova sezona nas vodi u period Drugog svetskog rata, u japansko američki kolektivni centar na Terminal Islandu, u kom se dešava serija bizarnih smrti. Radnja prati mladića u njegovim pokušajima da razume i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Novi naslovi stižu i u druge kataloge.

U Cinestar katalogu napeti naučnofantastični triler Rod prati bivšeg zatvorenika koji je u bekstvu od federalnih vlasti, vanzemaljskih vojnika i bande na čijem je čelu Džejms Franko. Jedina pomoć mu je mlađi polubrat koji se slučajno dokopao vanzemaljskog oružja. Glumačku postavu, uz Džejmsa Franka, čine Keri Mun, Zoi Kravic, Denis Kvejd i mladi Majls Truit.

Premijerno u katalogu Pickboxa gledajte italijansku seriju Ženski raj, inspirisanu čuvenim romanom "Au Bonheur des Dames" Emila Zole. Ženski Raj je revolucionarna prodavnica u Milanu, gde su lepota i luksuz nadohvat ruke. Tokom ekonomskog buma pedesetih godina prodavnica raste i razvija se, dok se uporedo i priča odmotava. Takođe u Pickboxkatalogu, serija Zli grad vas vodi u Los Anđeles, oko 1982. godine, gde se sve vrti oko rokenrola i kokaina na Sanset Stripu. Detektivi Džek Rot i Pako Kontreras vrebaju ubicu i to im je do sad najteži slučaj na kom su radili.

Čestiti Džemstounovi, nova HBO serija sa vrhunskim komičarima današnjice garantuje spektakl. Priča prati dramatičnu i izuzetno bogatu porodicu Džemstoun, na čijem čelu je iskusni glumac Džon Gudman. Na komičan način prestavljaju se borba za moć i uticaj. Uz ostatak porodice koju tumače fantastični Deni Mek Brajd, koji je i tvorac serije, Adam Di Vajn i Edi Paterson, ostaje vam samo da se kvalitetno nasmejete.

Uživajte u preko 16.000 naslova koje vam trenutno nudi Video klub i novom AMC katalogu čiji će sadržaj biti na raspolaganju određeno vreme, a mi ćemo konstantno da proširujemo kataloge i uvodimo nove, kako bismo zadovolji sve ljubitelje sedme umetnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv