Katalogi vsebin na zahtevo z novimi filmi in serijami v avgustu

EON - Video klub - Avgust

V katalog Cinestar prihaja napeti znanstvenofantastični triler Vrsta. Film spremlja nekdanjega zapornika, ki beži pred zveznimi silami, vesoljskimi vojaki in tolpo, ki jo vodi James Franco. Edini, ki mu lahko pomaga, je mlajši brat z zunajzemeljskim orožjem, do katerega se je dokopal po naključju. Poleg Jamesa Franca igrajo še Carrie Coon, Dennis Quaid, Zoë Kravitz in Myles Truitt.

V katalogu Pickbox lahko prvič spremljate italijansko serijo Pri ženski sreči, ki jo je navdihnil znani roman Au Bonheur des Dames pisatelja Emila Zolaja. Pri ženski sreči je revolucionarna prodajalna v Milanu, kjer sta lepota in razkošje na dosegu roke. Prodajalna v obdobju gospodarske rasti v petdesetih letih prejšnjega stoletja raste in se razvija, ob tem pa se odvija tudi zgodba. V kataloguPickboxvas bo serija Pokvarjeno mesto popeljala v leto 1982, kjer se vse vrti okoli rokenrola in kokaina na Sunset Stripu. Detektiva Jack Roth in Paco Contreras se ob iskanju morilca srečata z najtežjim primerom v svoji karieri.

Krepostni Gemstonovi je nova serija HBO, ki z vrhunskimi komiki zagotavlja pravi spektakel. Zgodba spremlja izjemno bogato družino Gemstonovih, v kateri vedno vlada drama, vodi pa jo izkušeni igralec John Goodman. Serija ponuja komičen pogled na borbo za moč in vpliv. Ostale člane družine igrajo fantastični Danny McBride, ki je serijo tudi ustvaril, ter Edi Patterson in Adam DeVine. Preostane vam samo še, da se nasmejete od srca.

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo na brezplačni številki 070 700 700 in iz tujine na +386 1 81 00 253.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info.si@totaltv.tv