Septembar i novi naslovi u Video klubu

Kako svakog meseca, tako smo i u septembru pripremili novosti u Video klubu. Pogledajte šta smo ovog puta izdvojili kao preporuku.

HBO katalog postaje bogatiji za još jednu priču legendarnog detektiva Šerloka Holmsa. Holms i Votston je humoristički osvrt na prijateljstvo dva glavna junaka klasične misterije Artura Konana Dojla, koji koriste svoje neverovatne moći zaključivanja da reše misteriozno ubistvo u Bakingemskoj palati. Ukoliko ste voleli filmove o grupi vrhunskih kradljivaca iz trilogije Oušunovih (11, 12 i 13), sigurno će vam se dopasti i Oušnovih 8. Glumačka ekipa na čelu saKejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej, Mindi Koling, Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sasra Paulson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize Oušn, ovog puta se u ženskom izdanju planira krađa ogrlice Toussaint Cartier, vredne 150 miliona dolara.

Za ljubitelje serija, novine u HBO katalogu su dva naslova Igrači i Hronike Tajms skvera sezona III. Dvejn “The Rock” Džonson glumi u petoj sezoni hit komedije Igrači, koja istražuje glamurozni i često surovi svet profesionalnog američkog fudbala, iz ugla bivših i sadašnjih igrača koji se trude da ostanu u igri. Hronike Tajms skvera gledaoce kroz treću sezonu vraća u 80-te godine i na ulice Njujorka koje su prepune živopisnih likova.

Katalog Epic Drama donosi prvu sezonu sa osam epizoda serije Detektiv Malteze. Priča prati sedamdesete godine 20. veka. Operacija za proizvodnju heroina seli se iz Marseja na Siciliju, čime dolazi i do promena u najvećoj kriminalnog organizaciji na svetu – mafiji. Malteze koga tumači, Kim Rosi Stjuart, će upoznati kompleksan sistem korupcije i bezakonja, u kome ubice i kriminalci rade ruku pod ruku sa moćnim i nedodirljivim građanima, uključujući i vladine službenike. 

Peter Berg, reditelj filmova Pakao na horizontu i Jedini preživeli donosi novi akcioni spektakl s Markom Velbergom i Džonom Malkovičem u glavnim ulogama, Milja 22, samo na katalogu Cinestar-a. Džejms Silva je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspeti u svom naumu? Špijunske igre su nemilosrdne.

Uživajte u septambarskim novitetima Video kluba i pripremite se za jesenja iznenađenja koja vam spremamo.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv