Septembar i novi naslovi u Video klubu

Kako svakog mjeseca, tako smo i u septembru pripremili novosti u Video klubu. Pogledajte šta smo ovog puta izdvojili kao preporuku.

HBO katalog postaje bogatiji za još jednu priču legendarnog detektiva Sherlock Holmesa. Holmes i Watson je humoristički osvrt na prijateljstvo dva glavna junaka klasične misterije Arthur Conan Doylea, koji koriste svoje nevjerovatne moći zaključivanja da riješe misteriozno ubistvo u Buckinghamskoj palati. Ukoliko ste voljeli filmove o grupi vrhunskih kradljivaca iz trilogije Oceanovih (11, 12 i 13), sigurno će vam se dopasti i Oceanovih 8. Glumačka ekipa na čelu saKate Blanchet, Sandra Bulock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulsen i Rihanna, glavni su likovi novog nastavka franšize Oceanovih, ovog puta se u ženskom izdanju planira krađa ogrlice Toussaint Cartier, vrijedne 150 miliona dolara.

Za ljubitelje serija, novine u HBO katalogu su dva naslova Igrači i Kronike Times squarea sezona III. Dwayne “The Rock” Johnson glumi u petoj sezoni hit komedije Igrači, koja istražuje glamurozni i često surovi svijet profesionalnog američkog fudbala, iz ugla bivših i sadašnjih igrača koji se trude da ostanu u igri. Kronike Times squarea gledaoce i trećoj sezoni vraća u 80te godine i ulice New Yorka prepune živopisnih likova.

Katalog Epic Drama donosi prvu sezonu sa osam epizoda serije Detektiv Maltese. Priča prati sedamdesete godine 20. vijeka. Operacija za proizvodnju heroina seli se iz Marseillea na Siciliju, čime dolazi i do promjena u najvećoj kriminalnog organizaciji na svijetu – mafiji. Maltese koga tumači, Kim Rossi Stuart, će upoznati kompleksan sistem korupcije i bezakonja, u kome ubice i kriminalci rade ruku pod ruku sa moćnim i nedodirljivim građanima, uključujući i vladine službenike.

Peter Berg, reditelj filmova Pakao na horizontu i Jedini preživeli donosi novi akcioni spektakl s Markom Wahlbergom i John Malkovičem u glavnim ulogama, Milja 22, samo na katalogu CineStara. James Silva je operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i preveze do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspjeti u svom naumu? Špijunske igre su nemilosrdne.

Uživajte u septambarskim novitetima Video kluba i pripremite se za jesenja iznenađenja koja vam spremamo.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba