Uživajte u miholjskom ljetu uz nove naslove u Video klubu

Ovog oktobra pripremili smo za vas nove naslove u katalozima Video kluba. HBO katalog bit će bogatijiza premijeru serije Čuvari, izvršnog producenta Damona Lindelofa. Smještena u alternativnoj istoriji u kojoj maskirane pobunjenike smatraju otpadnicima. Regina King predvodi glumačku ekipu kao Angela Abar, koja nosi dvije maske: jednu, glavne detektivke u policiji Tulse i drugu, supruge i majke troje djece. Jeremy Irons glumi ostarjelog i uobraženog britanskog lorda, Don Johnson je Jade Crawford, šef policije u Tulsi, Jean Smart je agent FBI, Lori Blake, a Tim Blake Nelson je detektiv Uveličavajuće Staklo.

Najnovija verzija Robin Hooda stiže u Cinestar Premiere Plus katalog.Ovaj epski lopov i ratnik već cijeli vijek tjera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otto Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija. Ova verzija Robin Hooda govori o mladim danima poznatog lopova i otkrit će detalje koji su Robina podstakli da se van zakona bori za običnog čovjeka. Robin i njegov partner Mali John (Jamie Foxx) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja. Uživat ćete u ovoj uzbudljivoj akcionoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi kao i bezvremenske romantike.

Baptiste je serija nastala iz drame „Nestali“ koju su napisali Jack i Harry Williams. Svoju premijeru je doživjela na BBC One, nakon samo nekoliko mjeseci, dolazi u katalogu Pickbox NOW. Julien Baptiste je na odmoru u Amsterdamu, u posjeti svojoj ćerki koja se nedavno porodila. Ali zbog besposlice uskoro postane nervozan, pa se sastane sa komandirkom policije u Amsterdamu koja ga uputi na slučaj nestale prostitutke. Baptiste se uskoro nađe uronjen u tamu kriminalnog podzemlja u Četvrti crvenih fenjera i otkrije složenu mrežu prevara i laži.

Sve što vam preostaje je da uđete u Video klub i izaberete sadržaj za sebe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba