Нов “Zadruga” пакет во понудата

Со задоволство ве известуваме дека од 15.10. на сите корисници на Тотал ТВ ќе им биде достапен сосема нов „Zadruga“ пакет, кој доаѓа како прилог на Pink каналите. Гледајте немонтиран материјал 24 часа во живо и тоа на 4  различни Zadruga Live канали. Каналите ќе бидат достапни и преку апликацијата EON на вашиот таблет, компјутер и мобилен телефон.

Сите корисници на Тотал ТВ ќе можат промотивно да ја следат "Zadrugа" во истоимениот пакет до 3 ноември, по што пакетот ќе биде достапен по цена од 599 денари месечно.

Во исто време, Pink and Roll, Pink fashion, Pink Hits 1 и Bravo Music повеќе нема да бидат дел од пакетот Pink, преку сателитски приемник, но и понатаму ќе бидат достапни преку апликацијата EON.

Дознајте ги први случките од "Zadruga" и гледајте ги своите фаворити преку Тотал ТВ и апликацијата EON на каналите "Zadruga Live" 1, 2, 3 и 4 на позициите од 700 до 703.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk