Novine u Video Klubu koje će vas ugrijati pred zimu

Novembar smo rezervisali za nove, atraktivne serije i nove sezone već dobro poznatih serija. U katalogu Nova SPlay od 8. novembra stiže dugoočekivana druga sezona popularne serije Senke nad Balkanom koja je nastala u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića. Istog dana imate i prvi put mogućnost da pogledate sve nove epizode odjednom, onda kada to vama odgovara bilo gdje u Bosni i Hercegovini. Šest godina nakon zbivanja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo, mistično svjetlo na skrivenu historiju Balkana i kontinenta. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja, tajna društva i ilegalne organizacije bujaju i kroje nove mape i događaje. Centralni tok priče fokusiran je tragični atentat na kralja Aleksandra Karađorđević u Marseju, a prate ga paralelne priče koje na koncu imaju zajednički rasplet.

Katalog HBO postaje od 4. Novembra bogatiji za premijeru nove serije Njegova mračna građa.  Adaptacija nagrađivane istoimene trilogije Filipa Pulmana, koja se smatra savremenim remek-djelom naučne fantastike, serija prati Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru djevojku iz drugog svijeta. Lyra kreće u potragu za kidnapovanim prijateljem, otkriva zlokobnu zavjeru u vezi sa ukradenom djecom i pokušava da shvati misteriozni fenomen zvani Prašina. Dok putuje kroz svjetove, uključujući i onaj nama poznat, Lyra upoznaje odlučnog i odvažnog dječaka Willa. Oni zajedno sreću neobična bića i otkrivaju opasne tajne, a sudbina živih i mrtvih je u njihovim rukama.

Šesta sezona popularne serije Moć dolazi sa katalogom Pickbox. Kriminalistička drama smještena u dva različita svijeta, glamuroznu njujoršku klupsku scenu i brutalni svijet trgovine drogom. James St. Patrick, zvani Duh, ima sve, prelijepu suprugu, predivan penthouse na Manhattan-u i popularan novi njujorški noćni klub. U njegovom klubu „Istina“ okuplja se elita, slavne face grada koji nikad ne spava. Dok njegov uspjeh raste, rastu i James-onovi planovi da stvori carstvo. Ali, „Istina“ zapravo krije ružnu stvarnost, to je paravan za James-ovu unosnu mrežu prodaje droge koja uslužuje samo moćne i bogate.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba