Novine u Video Klubu koje će vas ugrejati pred zimu

Novembar smo rezervisali za nove, atraktivne serije i nove sezone već dobro poznatih serija. U katalogu Nova SPlay od 8. novembra stiže dugoočekivana druga sezona popularne serije Senke nad Balkanom koja je nastala u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića. Istog dana imate i prvi put mogućnost da bilo gde u Srbiji bindžujete, odnosno da pogledate sve nove epizode odjednom onda kad to vama odgovara. Šest godina nakon zbivanja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo, mistično svetlo na skrivenu istoriju Balkana i kontinenta. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja, tajna društva i ilegalne organizacije bujaju i kroje nove mape i događaje. Centralni tok priče fokusiran je tragični atentat na kralja Aleksandra Karađorđević u Marseju, a prate ga paralelne priče koje na koncu imaju zajednički rasplet.

Katalog HBO postaje od 4. novembrabogatiji za premijeru nove serije Njegova mračna tkanja.  Adaptacija nagrađivane istoimene trilogije Filipa Pulmana, koja se smatra savremenim remek-delom naučne fantastike, serija prati Liru (Dafni Kin), naizgled običnu, ali hrabru devojku iz drugog sveta. Lira kreće u potragu za kidnapovanim prijateljem, otkriva zlokobnu zaveru u vezi sa ukradenom decom i pokušava da shvati misteriozni fenomen zvani Prašina. Dok putuje kroz svetove, uključujući i onaj nama poznat, Lira upoznaje odlučnog i odvažnog dečaka Vila. Oni zajedno sreću neobična bića i otkrivaju opasne tajne, a sudbina živih i mrtvih je u njihovim rukama.

Šesta sezona popularne serije Moć dolazi sa katalogom Pickbox. Kriminalistička drama smeštena u dva različita sveta, glamuroznu njujoršku klupsku scenu i brutalni svet trgovine drogom. Džejms Sent Patrik, zvani Duh, ima sve, prelepu suprugu, predivan penthaus na Menhetnu i popularan novi njujorški noćni klub. U njegovom klubu „Istina“ okuplja se elita, slavne face grada koji nikad ne spava. Dok njegov uspeh raste, rastu i Džejmsovi planovi da stvori carstvo. Ali, „Istina“ zapravo krije ružnu stvarnost, to je paravan za Džejmsovu unosnu mrežu prodaje droge koja uslužuje samo moćne i bogate.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv