Praznici stižu uz nove naslove u Video klubu

Novogodišnji praznici su vrijeme kada je porodica na okupu, a tada su kvalitetni filmovi prava čarolija koja upotpuni prazničnu atmosferu.

Jedna takva čarolija dolazi uz HBO katalog koji ovog decembra postaje bogatiji za osam filmskih naslova o Harry Potteru. U roku od jedne decenije snimljeno je osam filmova o malom čarobnjaku Harry Potteru, koji su nastali na osnovu knjiga J.K.Rowling. Sve je počelo sad već davne 2001. godine kada je snimljen prvi film pod nazivom “Harry Potter i kamen mudrosti“, dok je posljednji iz ovog serijala “Harry Potter i relikvije smrti: 2 dio” snimljen 2011. Ovih osam filmova zaradili su ukupno preko sedam milijardi dolara. Okupite cijelu porodicu kako biste zajednički uživali u ovoj jedinstvenoj bajci.

U katalogu Nova S Play još 8. novembra stigla je dugoočekivana druga sezona popularne serije Senke nad Balkanom koja je nastala u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića. Istog dana imali ste i mogućnost da bilo gdje u Bosni i Hercegovini pogledate sve nove epizode odjednom onda kad to vama odgovara kroz katalog Senke nad Balkanom 2. Kako ne biste čekali svaki naredni ponedjeljak na po jednu novu epizodu, možete i dalje putem bindža odmah otkriti koju tajnu krije Žrnov. Stvari koje će se tamo desiti imaće dalekosežne posljedice po sve naše junake i ko zapravo stoji iza svih misterioznih ubistava.

Ako ste voljeli romantične komedije “Neplanirano vjenčanje” sa Matthew McConaughey , “Dogodilo se na Manhattanu”, Za sve je kriva svekrva” sa Jennifer Lopez u glavnim ulogama, ovu ćete obožavati! Film Drugi čin stiže kroz katalog Cinestar Premiere Plus. Radnja filma prati Mayu (Jennifer Lopez), trgovca, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu. Maja živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodjele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Joan dobije kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba