НОВОГОДИШНАТА ТВ МАГИЈА ПРИСТИГНУВА ВО ВАШИОТ ДОМ

Ја продолжуваме нашата празнична традиција и оваа година. За време на Божиќните и новогодишните празници, од 16 декември до 16 јануари ги отклучуваме дополнителни канали што не се дел од пакетот штомоментално го користите.

Ќе можете да уживате во големиот избор на наслови на каналите HBO и Cinemax.

Празниците се време на семејни собири и семејна атмосфера во секој дом, а Тотал ТВ е тука за да биде дел од секое семејство.

Ви посакуваме одлична забава и среќни празници!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk