S februarjem v programsko shemo TOTAL TV dodani novi TV programi

Total TV s 3. februarjem dodaja nove programe, med katerimi bo en kot prvi na voljo samo za naročnike Telemacha in TOTAL TV. HD Cinestar TV 2, Home & Garden TV in Discovery Channel HD, ki vam bo od sedaj na voljo v visoki ločljivosti HD, bodo tako s februarjem v vaš dom prinesli še več zabave in druženja.

Program, ki bo na slovenskem trgu kot prvi na voljo pri Telemachu, je Cinestar TV 2.

Poskrbel bo za še več zabave in filmske napetosti in predvajan v visoki ločljivosti HD. 24 ur na dan bo ponujal filme in filmske uspešnice, dokumentarne filme, novice iz sveta filma, ekskluzivne reportaže iz snemanj in ostale vsebine, primerne za vse starostne skupine. Vsi filmi bodo imeli slovenske podnapise, nekateri animirani otroški filmi pa bodo sinhronizirani. Naročnikom TOTAL TV bo viden v programski shemi Start.   

Home & Garden TV prihaja iz skupine Discovery programov, ki ima v državah, kjer se trenutno že predvaja, zelo dobro gledanost, saj je primeren za celotno družino. Z njim v vaš dom prihajajo nasveti, kako prenoviti, obnoviti, opremiti dom, kupiti ali prodati stanovanje ter uporabiti različne materiale pri delu doma, vsebine pa bodo na voljo v visoki ločljivosti HD. Naročnikom bo na voljo v programski shemi Extra.

Zelo priljubljeni program Discovery Channel, ki so ga naročniki TOTAL TV do sedaj lahko spremljali v SD kvaliteti, pa bo poslej v shemi Start na voljo v visoki ločljivosti – HD.

Želimo vam veliko užitkov ob spremljanju novih televizijskih vsebin!

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami in naročite storitve, ki so vam všeč. Tu smo za vas.

KLIC

Za vas smo na voljo na brezplačni številki 070 700 700 in iz tujine na +386 1 81 00 253.

PRODAJNA MESTA

Obiščite nas osebno. Poiščite vam najbližje prodajno mesto.

E-POŠTA

Pošljite nam sporočilo na naslov info.si@totaltv.tv