„4 ипол“ мажи отсега на Нова С

Уште добри новини кај нас! Од понеделник 3. февруари, само на каналот Нова С почнува нова хумористична серија „4 ипол мажи“.

Програма, која сигурно ќе ве забавува и тоа секој понеделник од 22 часот. Емисијата ја води веќе добро воиграна петорка на чело со Иван Ивановиќ.

Актуелни теми, од понеделник до понеделник, на својствен начин со него ќе ги коментираат Срѓан Динчиќ, Слободан Лока Нешовиќ, Бане Раичевиќ и Драган Илиќ.

Каналот Нова С, може да го гледате било каде во Македонија преку Тотал ТВ.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk