Februar u video klubu

Nova sezona serije Šaljivdžija startuje 10.2., te će ovaj naslov obogatiti katalog HBO OD.

Glavnu ulogu igra poznati komičar Jim Carrey, a pojavljuje se i Ariana Grande. Jim Carrey igra Jeffa, poznatijeg kao g. Pickels, legendu dječijih televizijskih emisija koja se nalazi na čelu multimilionskog brendiranog carstva. Ali kad njegova porodica počne da pati, Jeff shvata da ga nijedna bajka, basna ili lutka neće izvući iz te krize. HBO OD katalog tokom februara doživjet će i jednu filmsku premijeru pod naslovom Čovjek raketa. Na putu za Mars nastaje pakao kada se Fred sukobi sa Overbackom, beznadežno se zaljubi u Julie i otkrije život na Marsu u ovoj napetoj svemirskoj komičnoj Disneyevoj avanturi. U glavnim ulogama su: Blake Boyd, Harland Williams, Jessica Landi, William Sadler i Jeffrey DeMunn.
Reditelj filma Planeta majmuna donosi potpuno drugačiji SF triler u kojem nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno? Blockbuster Opsadno stanje će se naći u katalogu CineStar Plus Premiere. Priča započinje u predgrađu Chicaga , deceniju nakon što su vanzemaljci okupirali Zemlju, i prikazuje perspektivu ljudskih kolaboracionista na jednoj i disidenata na drugoj strani.
Marvelovi Agenti SHIELD-a ili jednostavno Agenti SHIELD-a je serija koju su kreirali Joss i Jed Whedon i Maurissa Tancharoen, bazirana na organizaciji SHIELD-a. od Marvela, zamišljenoj agenciji za očuvanje mira i špijuna u svijetu superheroja. Serija je fokusirana na lik Phil Coulson, koga tumači Clark Gregg koji reprizira ulogu iz filmova i sa njegovim timom SHIELD. agenata, koji se moraju suočiti sa mnoštvom slučajeva i neprijatelja, uključujući Hydru i superheroje. Peta sezona ove serije nalazi se u katalogu ABC Studios.
Uživajte u ovim i još mnogo naslova koji stižu tokom februara u EON Video klub.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na info@totaltv.ba