SBB je omogućio plaćanje računa online bez provizije

Dragi korisnici ostanite bezbedni kod kuće, jer imamo dobre vesti za vas! Od sada sve SBB račune možete da plaćate online bez provizije.

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog meseca u okviru e-računa. U isto vreme svaki SBB korisnik na Moj SBB portalu ili aplikaciji, moći će da pristupi linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

Ukoliko vam je potrebna naša pomoć, možete pozvati naš kontakt centar na 19900 za SBB i 19955 za Total TV korisnike, poslati mail na adresu info@sbb.co.rs ili nas kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu sbb.rs i naši agenti će vam poslati link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

Ako do sada to niste učinili, preporučujemo da umesto štampanog računa pređete na e-račun. Aktivaciju e-računa možete izvršiti lako preko Moj SBB portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtevom za e-račun na info@sbb.co.rs

 Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.

Ostanite kod kuće, budite bezbedni i završite sve online. #ostanikodkuce

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv