Preporučujemo vam zanimljive igrane i dokumentarne serije iz Video kluba u maju

Zavirite u svet njujorških visokih finansija u kome se odvija borba između dva moćna muškarca. Peti nastavak HBO serije Milijarde (Billions) oslikava kompleksnu dramu kroz sukob Bobija Eksa Ekselroda (igra ga Damian Lewis), izvanrednog magnata hedž fondova, i Čaka Roudsa (Paul Giamatti), drskog državnog tužioca. Njih dvojca igraju opasnu igru, visokih uloga koji se meri u milijardama, a samo pobednik odneće sve.

U AMC katalog početkom maja stiže dokumentarni serijal Hip Hop pesme koje su uzdrmale Ameriku, koji se bavi se uticajem koji su pojedine hip-hop pesme imale na američku muziku i kulturu. U šest epizoda biće reči o šest legendarnih pesama američke hip-hop scene. Umetnici, producenti, kritičari, novinari, ponudiće svoje viđenje preduslova u kojima su te pesme nastale i kakve implikacije su imale na dalji tok američke muzike i kulture.

Serija Evil, od 4. maja u katalogu Pickbox Now, predstavja interesantan sukob naučnih i religijskih pristupa u otkrivanju porekla zla i neobjašnjivih pojava. Pratimo Kristen Bouchard (Katja Herbers), forenzičku psihološkinju koja razočarana pravosudnim sistemom pridružuje se svešteniku Davidu (Mike Colter) i građevinskom radniku Benu (Asif Mandvi) u timu koji otkriva neobjašnjene tajne, pretpostavljena čuda, demone i duhove, u službi Katoličke crkve. Kristen je uverena da logikom i znanjem nauke može da otkrije svaku tajnu koju smisle sve dok ne upozna Leland Tovnsenda (Michael Emerson), đavolskog čoveka koji zrači zlobom i koji preti Kirsten i njenim ćerkama.

EON Video klub je dostupan putem EON aplikacije.

Uživajte u ovim kao i mnogim drugim serijama i filmovima iz Video kluba u maju.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19955

POSETITE NAS

Posetite naša prodajna mesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@totaltv.tv