Najbolja sezona zabave kreće na Total TV-u 

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo novu uzbudljivu TV sezonu, uz najbolji zabavni program ove jeseni samo na Nova S! 

Televizija Nova S već tri godine svim našim korisnicima u Bosni i Hercegovini donosi najkvalitetnije zabavne formate, uz omiljena TV lica i cjelodnevni program za sve uzraste. Ove jeseni na Nova S čeka nas nova sezona najboljih zabavnih formata koji su već postigli planetarni uspjeh. 

Jedan od najpopularnijih TV formata u više od 120 zemalja svijeta „Želite li da postanete milioner“ mnogima je pružio tu mogućnost i to zahvaljujući sopstvenom znanju, uz malu pomoć prijatelja ili zamjenu pitanja! 

Učesnici u Srbiji će ponovo imati priliku da sjednu u vruću stolicu i takmiče se za nagradu vrijednu 5 miliona dinara! 

Tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspio da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos, a da li će neko od novih takmičara u tome uspjeti gledaćemo od septembra na Nova S.  

Pored najpopularnijeg kviza na svijetu, od jeseni stiže i nekoliko velikih svjetskih TV formata. Ako volite da kuvate ili samo da svim čulima uživate u ukusnoj hrani onda vas pozivamo na “Savršenu večeru” koju priređujemo svakog radnog dana zajedno sa još po 5 takmičara koji se svake sedmice takmiče za nagradu od 500 eura. 

Nova S prvi put u Srbiju donosi i veliki show program “Najveći gubitnik, a na Nova BH očekuje nas i druga sezona najgledanijeg zabavno – takmičarskog programa Survivor. 

Već danas na Sport Klub kanalu počinje prijenos Bundeslige u kojoj od 5. augusta ljubitelji fudbala mogu uživati u majstorijama srbijanskog reprezentativca Filipa Kostića. 

Ove jeseni Sport Klub donosi i najbolju košarkašku sezonu jer osnaženi Partizan i Crvena Zvezda u Euroligi imaju velike šanse za korake više! 

Pored toga, eminentni sportski komentatori vodiće vas i kroz najbrži cirkus na svijetu Formulu 1 i Moto GP, kao i teniske turnire u Montrealu i Cincinnatiju, Europski šampionat u vaterpolu i još mnogo toga. 

Kao i do sada, najnovije, tačne i pravovremene vijesti svakoga dana su na N1, a reporteri i novinari kojima se vjeruje postavljaće pitanja funkcionerima i institucijama i donosiće odgovore koji se tiču svih nas. 

Najbolja televizija je bilo kada, bilo gdje, uz Total TV! 

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]