Bindžujte seriju Kljun – Prvo ostvarenje iz regiona na Kanskom festivalu serija

Započinjemo još jedno poglavlje bindžovanja, ovog puta nove serije „Kljun“.

Svih 10 epizoda prve serije iz regiona koja se našla u selekciji prestižnog međunarodnog festivala serija u Kanu, odjednom bez prekidanja i reklama, Telemach korisnici mogu da gledaju u okviru Video kluba u bindž katalogu „Kljun“.

Serija u produkciji United Media, je rađena po scenariju Ljubice Luković i Matije Dragojevića, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića. Uloge tumače Ivana Vuković, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Dragoljub Mićko Ljubičić, Nataša Tapušković, Drena Mršić i mnogi drugi.

Mlada i ambiciozna detektivka Sonja Kljun dobija zadatak da ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, koje će razotkriti tajne misteriozne organizacije, ali i  Sonjine prošlosti.

Ako ste Telemach korisnici seriju možete da gledate preko EON i D3 platformi, aktiviranjem usluge za samo 7,90 KM preko MojTelemach portala, u TELEMACH prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, od ponedjeljka do četvrtka u 21.30h na kanalu Nova S emitovat će se po jedna epizoda.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]