Bindžujte sve epizode serije „Vikend sa ćaletom“ uz EON

Nakon velikog uspjeha filma „Vikend sa ćaletom“, koji je proglašen za najgledaniji u 2020. godini, počinje sa emitovanjem i istoimena serija na kanalu Nova S. Svih sedam epizoda odjednom, već danas, Total TV korisnici mogu da gledaju u Video klubu preko EON platforme, na EON mobilnoj aplikaciji u posebnom katalogu „Vikend sa ćaletom“.

Srednjovječni beogradski kriminalac Kašika (Nenad Jezdić), predosjećajući da mu se bliži kraj, pokušava da po ubrzanom postupku nadoknadi propušteno vrijeme sa sinom i u njega utisne sve ono što on smatra važnim za život, kroz sada već kultnu repliku: „U životu ili jašeš ili te drugi jašu“.
U „tužnoj komediji“ o odnosu oca i sina glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Boris Milivojević, a u jednoj od najemotivnijih scena pojavljuje se i Džej Ramadanovski.

Kako da bindžujete cijelu seriju?

Paket možete da aktivirate za samo 9,90 KM preko Moj Telemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra na 1360 ili 051 249 999.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve one koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, svakog ponedjeljka u 21:00h na kanalu Nova S emitovat će se po jedna epizoda. Pretpremijera nove epizode svakog petka bit će postavljena u Nova S Play katalogu u Video klubu u 20:00h, kao i na portalu nova.rs u 10:00h.
Film i serija nastali su u produkciji „Brigade“, u saradnji sa kompanijom United Media i FCS.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]