Djeco, da li ste spremni? Gledajte IDJKids samo uz Telemach

Omiljeni junaci sa YouTuba od sada i na novom dječijem kanalu!

Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila, najljepše dječije pesmice samo su neki od sadržaja koje vaša djeca i vi sada možete da gledate na novom TV kanalu IDJKids (broj kanala 207).

U okviru Video kluba dostupan je i katalog IDJKids Play sa sinhronizovanim sadržajima na našem jeziku. Osim omiljenih pjesmica za veselo odrastanje, uspavanki, crtića i junaka koje vole i djeca i odrasli, IDJKids nudi i jednu od najpopularnijih emisija za djecu – „PILE“.

Ukoliko već niste, kreirajte EON Kids profile za svoju djecu prema uzrastu, a svaki EON Kids profil možete zaštititi PIN kodom, kako bi dijete ostalo u sigurnom dječijem TV okruženju.
Novi kanal i katalog

dostupni su od Start paketa za Telemach i Total TV korisnike kao i od EON TV paketa za korisnike van Telemach mreže
Sa preko 800 miliona pregleda i 800.000 subscribers IDJKids je postao omiljeni i neizostavni dio odrastanja prilagođen djeci uzrasta do 5 godina. IDJ KIDS kao lider u proizvodnji dečijih YouTube sadržaja predstavlja novi, televizijski koncept nudeći najpopularnije sadržaje za najmlađe

.
Nastavljamo da pratimo svjetske trendove i nudimo savremeni sadržaj prilagođen djeci novog doba, koji obožavaju i roditelji.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]