Ljetni hi(n)t: Pogledajte šta donosi Video klub u augustu

Uzmite svoje omiljeno osvježenje, spremite neku laganu hranu, upalite klimu i udobno se smjestite – jer su stigli novi super naslovi u Video klub!

Nova sezona serije Stargirl će biti dostupna od 11. augusta u okviru kataloga HBO OD. Radnja serije prati srednjoškolku Courtney Whitmore koja inspiriše neobičnu grupu mladih heroja da zaustave zlikovce iz prošlosti. Ova superherojska serija je i nova verzija priče o prvom timu superheroja – Ligi pravde Amerike.

Ne smijete da propustite ni višestruko nagrađivanu britansku mini seriju Pod sumnjom, sa Helen Mirren u glavnoj ulozi, od 15. augusta u katalogu Pickbox Now. U središtu serije je nepokolebljiva viša inspektorica Jane Tennison, jedna od prvih žena detektiva i glavnih inspektora u Londonu koja se bori protiv seksizma unutar policije.

Blockbuster Pokajnik u kojem glavnu ulogu tumači fenomenalni Liam Neeson od 23. augusta bit će dostupan u katalogu CineStar Premiere Plus. Tom Carter je pljačkaš koji je tokom karijere ukrao devet miliona dolara iz nekoliko manjih banaka u SAD. Nakon što upozna Annie, koju glumi fantastična Kate Walsh, Tom želi da napusti posao i započne život sa voljenom ženom, ali to neće ići baš tako lako.

Uživajte u augustu uz preko 20.000 naslova u našem Video klubu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]