Ljetno kino u vašem domu uz nove naslove u Video klubu

Visoke julske temperature lakše se podnose uz kvalitetan film ili seriju, a ovaj mjesec vam predstavljamo nove naslove u Video klubu!

Brilijantnu krimi seriju Skriveno od petka 9. jula možete pratiti u katalogu Pickbox NOW. Drama od osam epizoda govori o detektivki Cadi Johnson (Sian Reese-Williams), koja se vraća u Sjeverni Vels kako bi se brinula o bolesnom ocu. Međutim, kada se tijelo žene pronađe u lokalnoj rijeci, postaje očigledno da se opasne tajne kriju u zadivljujućem pejzažu Velsa.

Satirična serija Bijeli lotos je dostupna od 12. jula u HBO OD katalogu. Radnja se odvija u ekskluzivnom hotelu na Havajima i prati sedmodnevni odmor raznih hotelskih gostiju, koji se opuštaju u ovom tropskom raju. Međutim, kako dani prolaze, naizgled savršeni turisti, veseli radnici hotela i destinacija počinju da ispoljavaju svoju mračnu stranu.

Horor film iz 2018. godine koji se smatra jednim od najstrašnijih filmova ikada, 26. jula stiže u naš Video klub u okviru CineStar Premiere Plus kataloga. Naslijeđeno zlo prati umjetnicu Ellen Graham koja oplakuje gubitak svoje majke, a njena porodica nakon sahrane počinje da razotkriva zastrašujuće tajne o svom porijeklu i pokušavaju da izbjegnu zlu sudbinu koju su naslijedili.

U okviru EON Video kluba od danas je dostupno više od hiljadu novih naslova! Vavoom Play katalog bogatiji je za više od 500 naslova, u Nick+ stiže više od 440 novih naslova za najmlađe, a novi filmovi u Cinemix katalogu dostupni su korisnicima od Start paketa.

Ne propustite uzbudljive naslove u julu, ali i preko 18.000 drugih sadržaja samo u Telemach Video klubu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]