Ne propustite mart u Video klubu!

Video klub je i ovog mjeseca bogatiji za nekoliko sjajnih naslova koje možete pratiti putem EON aplikacije. Ukoliko volite blockbustere i aktuelne serije, Video klub u martu je pravo mjesto za uživanje u kućnom bioskopu.

U okviru Pickbox Now kataloga od 1.marta će se prikazivati treći film iz serijala Casteel: Prokleta srca, koji donosi priču o sretno udatoj djevojci Haven koja posjećuje vilu Fardingejl i u njoj ostaje nakon što je na to nagovori Tony Tatterton. Dok joj se čini da ima sve, duhovi njene prošlosti je ponovo uzdignu.

Samo u HBO OD katalogu, od 27. marta gledajte četvrtu sezonu dramske serije “Nasljeđe IV” koja prati sve izvesniju prodaju medijskog konglomerata Waystar Royco tech, vizionaru Lukas Mattsonu. Borba za moć se nastavlja, dok se porodica Roy kreće ka budućnosti u kojoj je njihov kulturni i politički uticaj ozbiljno umanjen.

Crtani film Pčelica Maja 3: Zlatno jaje će se prikazivati u CineStar Premiere Plus Video klubu i sigurno će tokom marta obradovati najmlađu publiku jer dočarava avanture jedne živahne i znatiželjne pčelice Maje, koja baš i ne voli pravila.

Mnogo je razloga da i ovog mjeseca uživate uz više od 12.000 naslova EON Video kluba!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]