Nema šale sa aprilskim naslovima u EON Video klubu! 

Ovog aprila u EON Video klubu ne propustite da pogledate nove naslove koji će vas ostaviti bez daha! 

U okviru kataloga Pickbox Now 14. aprila pogledajte ekskluzivnu premijeru filma Agatha Christie: Zašto ne Evans?, prema romanu čuvene Agathe Christie. Penzionisani poručnik Kraljevske mornarice vraća se u rodni grad kako bi započeo novi život, radeći kao vozač doktora Thomasa u golf klubu Marchbolt. On postaje svjedok užasnog događaja, nakon kojeg će pokušati da riješi misteriju „umirućeg stranca“. 

HBO katalog i ovog mjeseca donosi blockbuster – Petar Zecimir: Skok u avanturu možete da gledate u Video klubu od 17. aprila. Petar kreće na putovanje u svijet van svog vrta, u nadi da će naći grupu prijatelja koji vole da prave nevolje. Iako on to ne zna, porodica pokušava da ga nađe u nadi da će ga ubijediti da se vrati tamo gdje zaista pripada. 

Ljubitelji akcionih filmova od 25. aprila u katalogu CineStar Premiere Plus mogu da gledaju fenomenalan akcioni triler sa Jason Stathamom u glavnoj ulozi. Film Dani Gnjeva prati misterioznog čuvara H koji radi za kompaniju koja prevozi novac po Los Angelesu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi on i njegove kolege i tada H pokazuje svoju opaku stranu ličnosti. 

Ove i još preko 12.000 naslova filmova, serija, emisija, dokumentaraca dostupni su vam u Video klubu kome možete da pristupite preko EON mobilne aplikacije. 

Uživajte u omiljenom kućnom kinu! 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]